skip to Main Content

Ik heb dat geld nu niet!

Ik heb dat geld nu niet!

Ik heb dat geld nu niet!

Grote kans dat als jij dit leest, je het concept kent dat je dingen aan kunt trekken door te doorvoelen alsof je het al hebt. Ook wel de wet van de aantrekkingskracht genoemd. Om maar een voorbeeld te noemen: als je bereid bent om te investeren in jezelf met geld dat je nog niet hebt, zal het Universum ervoor zorgen dat je dat geld manifesteert. Maar ook dat je geen grote geldbedragen zult aantrekken als je niet bereid bent om zelf uitgaven te doen. Geld moet namelijk rollen.

Vorige week had ik een vrijblijvend gesprek met een spirituele coach waar ik al eerder een kort traject bij heb gevolgd. Dat vond ik zo waardevol dat het me op zich wel leuk leek te horen wat er nog meer mogelijk is bij haar. Toen ik hoorde wat de investering zou zijn voor het coachingsprogramma hoorde ik krekels vanuit mijn bankrekening. Dit is wel even wat meer dan een paar duizend euro.


Ik ben opgevoed met de gedachten dat je geen geld uit moet geven dat je niet hebt. Geld lenen kost geld, dus dat moet je niet doen. En dit zit in mij geworteld. Dank je wel, pa. Ik besloot mijn gedachten eerlijk te delen met de coach en ook nu met jullie. Want ik weet dat geld energie is en dat als je heel bewust veel geld uitgeeft ben je dedicated! Meer dan wanneer je niet veel na hoeft te denken over grote uitgaven. Je hecht waarde aan dat wat je gaat doen door die grote uitgave en zult daardoor ook de gewenste resultaten boeken. Shit is getting serious, then.

Dat gevoel van iemand geld schuldig zijn, daar zit ook nog een beperkend patroon bij mij. Ik zei dat ik het over een paar maanden wel wil starten, als ik het geld bij elkaar heb. Nog even hustlen, dan lukt het vast wel. Maar nu al starten, nee. Dat voelt eng. Dat durf ik niet.

 

Ik probeer dit te doorvoelen. Heb ik dit traject nodig? Kan ik het ook zelf? Ja, natuurlijk. Maar dat kost veel meer tijd. Het is oké om begeleiding te ontvangen en zo sneller tot inzichten te komen. Topsporters hebben ook dure coaches. Heb ik er tijd voor? Tja, tijd moet je maken. Oké, kan ik het geld bij elkaar sprokkelen, of alleen nu het eerste termijn betalen? Hier loop ik tegenaan. Wil ik de moeite doen voor het verzamelen van geld, het kwetsbaar opstellen naar anderen, het doorvoelen of ik het waard ben, of het me wel echt gaat opleveren wat ik wil bereiken, weet ik zeker dat ik dat wil bereiken, ga ik in de problemen komen als ik nu mezelf in de schulden werk? Gun ik mijzelf deze investering in mezelf wel? Zoveel vragen die bovenkomen. 

De theorie van hoe dit werkt op energetisch niveau snap ik. En met kleinere bedragen heb ik het ook al in de praktijk ervaren. Diep van binnen weet ik dat als ik deze uitgave doe, de sky de limit is. Toch durf ik de sprong niet nu al te maken. Benieuwd hoe dit verder gaat? Ik zal je op de hoogte houden in een volgend artikel. 

Wil je meer lezen over Monnies & werk of artikelen van Landa? Klik dan hier

Landa Penders stimuleert vrouwen om hun zelfliefde & zelfontwikkeling te vieren! Dit doet zij onder andere door middel van Healing Photoshoots en Goddess Circles vanuit haar Sacred Space in Vlaardingen, aan de rand van natuurgebied Broekpolder. Door haar Rotterdamse roots is zij recht voor z’n raap, maar altijd in combinatie met een grote dosis empathie. Haar eigen pad naar meer heling en zelfliefde inspireerde haar om het roer om te gooien; van modefotograaf naar intuïtief ondernemer, met hulp van haar spirituele toolbox. Op haar Instagram en website lees je meer: www.landapenders.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[jr_instagram id="3"]
Back To Top